Wat anderen zeggen

Met Berber gaat samenwerken vanzelf. Een fijn mens en een kundige schrijver. De meest taaie, ingewikkelde materie fileert ze tot een helder en menselijk verhaal”

Nathalie Pol, Landelijke Huisartsenvereniging


Berber is een uitstekende tekstschrijver met een fijne pen. Ze is een snelle werker, heeft een proactieve houding en weet de juiste tone of voice te vinden. Ze kan zeer complexe onderwerpen vertalen in een heldere, aansprekende taal voor een groot publiek. En ze is ook nog eens een superfijne medewerker met wie ik graag samenwerk!”

Dafna Holtzer, Sociaal-Economische Raad


Onze samenwerking ervaar ik als heel prettig. Berber is flexibel, betrouwbaar, werkt snel en nauwkeurig. Een kundige dame met verstand van B1 en Digitale Toegankelijkheid”

Maureen Vos, Gemeente Leeuwarden


Berber is een van mijn favoriete tekstschrijvers. Ze is inhoudelijk sterk en, al is het onderwerp nog zo abstract, haar teksten zijn altijd helder en toegankelijk. Ze is punctueel, betrouwbaar en ze staat paraat als er een extra stap gezet moet worden. Kortom: ik ben fan!”

Susanne Mullenders, mooi mag.


We vragen Berber vaak voor interviews met onze leden en onze adviseurs. Ze is altijd bereid, werkt accuraat, is prettig in de omgang en is op deze manier al jaren een betrouwbare factor in onze externe communicatie”

Erik Heidemann, AWVN


Klare taal, zonder jargon. Berber maakt ons jaarverslag leesbaar voor iedereen!”

Joost Visser, bestuurder Christelijk Voortgezet Onderwijs in Noord- en West-Fryslân


Berber heeft voor ons twee complexe documenten geredigeerd op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen en nachtelijke werktijden. Zonder afbreuk te doen aan de inhoud, zijn beide documenten veel meer leesbaar en toegankelijk geworden. Dat vergroot voor ons de bruikbaarheid ervan”

Fred van den Bosch, ShiftPlan


Samenwerken met Berber is een genoegen: ze is plezierig in de omgang, scherp in het
doorvragen over de opdracht, ze informeert helder over de voortgang en levert ook nog
eens uitstekende artikelen aan”

Peter Boorsma, Aranda redactie en advies


Berber verstaat de kunst om een grote hoeveelheid tekst samen te vatten in korte, begrijpelijke alinea’s. Ze heeft ons enorm geholpen bij de verschillende teksten op de onze nieuwe website”

Peter Dekker, Cinnamon Interactive